Bolag och företagande

Rätt verktyg för företaget och dess flygresor

Under en lång period var resor inte möjliga, därför lärde sig företagarna att hålla digitala möten. På Mälardalens Högskola undersöks effekten av virtuella möten. Vid Lund Universitet har man under längre tid intresserat sig för frågan hur människan påverkas vi olika typer av möten. Personliga kontakter är alltså viktiga och vi kommunicerar lättare när vi möts. Hur hittar man rätt information för att boka flygresa och hotell till konferensen?

Underlätta för dina medarbetare

Ska ni leta reda på information om flyg och hotell, finns det många sajter att välja mellan. Först letar ni upp en sajt som erbjuder en enkel sökning för att planera er resa. När dina medarbetare vet var företaget skall ha konferensen, finns det säkert många alternativ, men tänk om ni bara vet att det ska finnas en strand. Ni ska boka flyg, hotell och aktiviteter, vad gör ni nu? Det finns en sajt som erbjuder ett lätt sätt att få fram allt i några få klick. Det går att hitta hjälp online.

Förr var det vanligt med analoga möten, men nu är det vanligt med digitala. För att underlätta kommunikationen i ditt företag och med era klienter, bör ni med jämna mellanrum göra något tillsammans. Det underlättar vardagen.