Sprängning i Östergötland


Eu-licenserad avskjutare finns för uppdrag i Östergötland "E-Län".
Vi utför alla typer av borr- och sprängningsarbeten inom vår bransch

Sprängning i Östergötland

Sprängning & arbete!
Knallbolaget är ett etablerat företag med bra kompetens. Vår snabbhet består av flexibilitet och att vi är utrustade med flertal av borrenheter och därmed får arbeten gjorda på flera ställen samtidigt. Knallbolaget innehar samtliga behörigheter inför sprängningsarbeten och är utbildade enligt gällande lagar och förordningar. Inget jobb är för litet och inget jobb är för simpelt.

Vi konsulterar & planerar gärna där ni själva inte har tillräcklig erfarenhet eller har svårt att se en lösning på erat problem. Vi utför ofta arbeten med riktad sprängverkan. (sekvensladdning). Vi spränger allt från pallsprängning, berg, rörgrav, sten, lösa eller jordfasta stenbumlingar till broar, konstruktioner, tomtberedningar & hus.

Vi arbetar inom följande områden:

  • Sprängningsarbeten
  • Borrningsarbeten
  • Transport av explosiva varor
  • Försäljning av explosiva varor
  • Laddningsberäkningar
  • Slipning av bergborr “108″
  • Hjälp med ansökningar & tillstånd

Att tänka på:
Berget måste vara rensat/blottat innan något sprängföretag (vilket ni än anlitar) går igång eller startar på arbetsplatsen. Sprängning inom tätbebyggt område kräver tillstånd från Polisen & i vissa fall även hos Länstyrelsen i det Län arbetet ska utföras i. Ni kan nartuligtvis själva ansöka hos polismyndigheten i kommunen där sprängningsarbetet ska utföras. Tänk på att alltid vara ute i god tid eftersom i vissa fall när man ändrar narturlig landskap är det många remissinstanser som ska fundera och säga sitt. I ansökan ska tillhörande sprängplan, säkerhetsplan samt riskanalys finnas.

Du är varmt välkommen att höra av dig till Knallbolaget för konsulation och offertförfrågan. Skicka ett mail till info@knallbolaget.se eller använd kontaktformuläret på kontaktsidan.